Sporty Fitness

Crosstrainer træningsudstyr & fitness udstyr

Romaskine

Romaskine tilbud

Romaskine

På billedet ses en Kettler Romaskine 7325-01, denne anses som værende Ferrarien indenfor romaskiner, denne model kommer med et 4 Kg svinghjul som jo bekendt giver fornemmelsen for følelsen af at ro, derudover er der magnet bremse så man kan indstille maskinen præcist som det passer en bedst!

Denne “professionelle” romaskine kan sagtens være et supplement for den seriøse roer, denne har indbygget tidsmåler, antal ro tag, energi forbrug måler, samt puls alarm i tilfælde af for hård træning.

Men en romaskine er ikke kun for folk som elsker at ro, en romaskine er et perfekt trænings redskab til alle som ønsker at optræne hele kroppen, i modsætning til løbe maskiner træner du nemlig hele kroppen, lige fra dine ankler og til nakken, du får god fysisk form med en romaskine.

Vil du have en billig romaskine

Lad det være sagt med det samme, så er en Kettler romaskine ikke verdens billigste, men dette er udelukkende fordi man får kvalitet, og en af de bedste træningsmaskiner man kan ønske sig, der findes dog heldigvis masser af andre billigere romaskiner, disse er ganske fremragende, men man mister alle finesserne og detaljerne med disse.

Tag et kik her og find din nye romaskine

Et bevis på at romaskiner er noget nær perfekt til all-round træning er de professionelle roere, prøv at kigge på de forskellige dygtige roere i verden, og se deres velproportionerede kroppe, man opbygger muskler over hele kroppen med romaskiner, så med hård træning og beslutsomhed, kan man altså ikke bare få en super kondition, men også få en flot og markeret krop!

Trænings metoder med en romaskine

Dette er mere op til den enkelte, altså hvilken form for træning man bedst kan lide, interval træning er altid godt, og giver noget power i musklerne, mens mere drøj og langvarig roning giver udholdenhed og super kondi.

Find eventuelt et godt træningsprogram her på nettet når du har købt din romaskine, så har du den perfekte start på at få et sundt og godt liv.

Ting man skal overveje inden købet

Romaskiner har alle en maks belastning, de fleste kan klare personer op til 120 kilo, dette kan dog variere fra maskine til maskine, så vær meget omhyggelig med at undersøge om maskinen overhovedet passer til dig.

Display og statistikker, nogen romaskiner kommer med alverdens målinger, programmer allerede kodet ind, samt endda mulighed for at printe sine resultater ud, der findes et hav af finesser, generelt kan man sige at des flere finesser som er indbygget i romaskinen, des dyrere er de også ofte. Men tænk over hvad dit behov er, så du ikke sidder og fortryder købet efter få uger!

Har du en fast plads til maskinen og ikke skal flytte rundt på denne, så er hjul jo ikke nødvendige, eller muligheden for at klappe romaskinen sammen, men skal din romaskine pakkes væk efter træning, så vær særlig opmærksom på dens mobilitet, mange romaskiner vejer nemlig 20-40 kilo, så det er ret vigtigt om de er nemme at flytte, hvis behovet for dette er der.

Håber alt det bedste for dig og din romaskine